Oprichter Rino Driessen heeft in Bavel een unieke plek weten te creëren, in een landelijke omgeving waar de cliënten volledig tot hun recht komen.

 

Missie
Ariba Dagbesteding wil licht verstandelijk gehandicapten en/of volwassenen met psychische klachten een actieve dagbesteding leveren in een vertrouwde en gestructureerde omgeving. De mogelijkheden van de cliënt staan hierin centraal. Onze actieve dagbesteding geeft een positieve bijdrage aan het leven van de cliënt. De kleine groep waarmee Ariba Dagbesteding werkt verzekert dat een cliënt de zorg en aandacht krijgt die hij of zij nodig heeft.

 

Kleinschaligheid
Ariba verzorgt dagbesteding aan maximaal 10 cliënten per dagdeel. Hierdoor kunnen we de aandacht en zorg aan onze cliënten bieden die zij verdienen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Door de kleinschaligheid kunnen ouders en/of wettelijk vertegenwoordigers makkelijk afspraken maken met Ariba en kunnen we samen zorgen voor een prettige samenwerking. Dit geeft de mogelijkheid om zorg op maat te bieden.

 

Landelijke omgeving

Ariba Dagbesteding is gevestigd aan de Woestenbergseweg 4 in Bavel. Dit is een ruime en landelijke omgeving waar in alle rust gewerkt kan worden. Wij werken samen met Staatbosbeheer, in het naastgelegen St. Annabosch. Wij zorgen er o.a. voor dat de wandel- en fietspaden begaanbaar blijven. We hebben ook diverse dieren rondlopen bij de dagbesteding.